Zorgen moet je doen, niet maken

Daarom zorgen wij voor UitBlinkers in de zorg.

Jonge mensen met hun talenten zijn van onschatbare waarde voor de toekomst van zorg, en bepalen uiteindelijk het geluk en welzijn van onze samenleving

Ik Blink heeft als doel een duurzame en stevige brug te slaan tussen studenten van het voortgezet beroepsonderwijs en de zorgsector. Mensen in de zorg zijn bijzonder en uniek, zij stellen het geluk van anderen voorop. Zij zorgen voor onze kinderen, hun ouders en de opa’s en oma’s.

De noodzaak tot zorg is niet tijdelijk maar blijvend. Daarom zijn er keihard gepassioneerde zorgprofessionals nodig die deze belangrijke taak (moeten) gaan vervullen. Uiteindelijk spelen zij een belangrijke rol – binnen diverse en bijzondere fases – in ieders leven. Zonder hen geen (nieuw) gezond geluk.

Wij willen daarom samen met onze partners werken in de zorg persoonlijker maken, en voor jong en oud toegankelijk. Samen aansturen op een sterkere warmere band tussen werknemer, werkgever en cliënt.

Er echt toe doen en van waarde zijn

Wij willen jonge talenten laten UitBlinken in een (bij)baan die ertoe doet, en waarmee zij elke dag weer het verschil maken. Juist worden gestimuleerd op wat ze goed doen in de praktijk, i.p.v. gecorrigeerd worden op iets wat ze niet goed doen op papier.

Talentbehoud en een vliegende start van hun carrière, daar zorgen we voor. Het is in ieders belang dat jonge talenten, de professionals van de toekomst, met plezier blijvend kunnen UitBlinken in hun passie. Ik Blink wil ze daarom als excellent werkgever alle ondersteuning en carrièrekansen bieden die zij verdienen.

Onze oorsprong

De Ik Blink Groep heeft als doel mensen – jong en oud – te helpen in hun zoektocht naar geluk, persoonlijke groei en zinvol, relevant werk. De Ik Blink Groep doet dit zowel in het Onderwijs, de zorg als in de HR-branche. Excellent werkgeverschap vormt voor ons de basis, hiermee maken wij het verschil. De Ik Blink Groep werpt een kersverse blik op Human Resources in deze veranderlijke wereld.

Onze partners

Ik Blink uit in zorg is een initiatief van de Oak Ik Blink Groep